Promotie Benzi Adezive

Benzile adezive pentru impachetare sunt compuse dintr-un suport de BOPP si un strat de adeziv. Adezivul poate fi acrilic, hot melt sau solvent.

Aceste oferte sunt personalizate! Pentru a beneficia de reducerea pentru benzile adezive, te invitam sa ne contactezi la numarul de telefon 0737 501 193 sau sa ne scrii un e-mail la kangoopack@ectc.ro.

Iata cateva diferente, de ordin tehnic, intre aceste trei tipuri de benzi, insa pentru mai multe detalii, poti contacta telefonic, pe unul dintre specialistii nostri, la numarul mai sus mentionat:

Benzii adezive acrilice ii creste aderenta in timp, insa pentru a face priza completa, adezivul acrilic are nevoie de timp, care difera in functie de materialul si temperatura de aplicare. Banda rezista atat la temperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute. In plus, are o rezistenta crescuta la actiunea razelor UV.

Banda adeziva hot melt face priza totala intr-un timp mai scurt decat benda acrilica si poate fi aplicata la temperaturi scazute. Temperatura si conditiile, de depozitare, insa, joaca un rol important in mentinerea conformitatii produselor din punct de vedere calitativ.

Banda adeziva solvent face priza rapida. Adezivul rezista (dupa priza) foarte bine atat la temperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute.

Ai intrebari?
close slider

    Ai intrebari? Iti stam la dispozitie!