Kangoopack, alături de Club Retail 2020: tendinţe noi în FMCG şi Food Retail

Mariel Petric, CEO Kangoopack, va participa, ca membru al comunităţii, la conferinţa UN NOU ÎNCEPUT, din cadrul ediţiei 2020 a Clubului de Retail, organizat de Piaţa şi partenerii săi, la Hotel Alpin din Poiana Braşov între 14 şi 16 octombrie.

La Club Retail 2020 se disecă noua realitate, se share-uiesc informaţii şi opinii, se analizează şi se interpretează date proaspete, se împărtăşeşte experienţa acumulată în trecutul apropiat: adică, se valorifică ceea ce avem în comun – cunoaştere şi putere dată de parteneriate.

Kangoopack, companie care oferă soluții integrate de ambalare, – utilaje și produse consumabile pentru ambalarea mărfurilor pe paleți, ambalare grupată, legare, formare și sigilare cutii și consumabile, este partener al Clubului Retail 2020.

Schimbarea provocată în piaţa bunurilor de larg consum de fenomenul Covid 19 este în desfăşurare, aşa cum bine ştim, deci adaptarea operatorilor din FMCG şi Food Retail va continua să evolueze în funcţie şi de alţi noi parametri care urmează să se ivească. În vremuri de criză (să acceptăm că ar putea apărea în viitorul apropiat), schimbul de idei şi de experienţă este mai important decât oricând, iar aceasta este baza de la care plecăm în configurarea conferinţei UN NOU ÎNCEPUT.

Despre programul Clubului, speakerii şi topicurile de discuţie ale conferinţei UN NOU ÎNCEPUT găsiţi toate detaliile pe websiteul evenimentului, www.clubrh.ro.

Read More

Tendințe in business: Optimizarea și automatizarea procesului de ambalare

Lanțul de distribuție a mărfurilor s-a diversificat substanțial ca urmare a cerințelor tot mai mari ale clienților finali, potrivit Kangoopack, companie care oferă soluții integrate de ambalare, – utilaje și produse consumabile pentru ambalarea mărfurilor pe paleți, ambalare grupată, legare, formare și sigilare cutii și consumabile.

Dacă anii trecuți marfa era livrată pe filiera producător – revânzător en-gros – client final acum acest lanț se prezintă sub forma producător – depozit regional al producătorului – firma de logistică care pregătește comenzile – transportator – revanzator – firma de livrare – client final. În tot acest lanț nou, fiecare adaugă valoare, dar, în același timp, adaugă și un cost suplimentar în prețul final al produsului către client.

“Pentru a fi competitivi în piață, pentru a putea oferi produsul la un preț care să nu fie prohibitiv pentru clientul final apare nevoia tot mai pregnantă de a eficientiza activitatea fiecărei verigi din acest lanț de distribuție”, a declarat Mariel Petric, CEO Kangoopack.

În acest sens, optimizarea costurilor de producție și a celor de distribuție sunt acțiunile obligatorii de luat. Iar costul cu ambalarea produselor (la producător și la firmele de logistică / transport ) reprezintă o pondere importantă. Dacă luăm în considerare că de multe ori produsele trec prin mai multe procese de ambalare – ambalarea individuală, urmată de ambalarea grupată (baxuri, seturi, cutii ), iar la final ambalarea la nivel de palet înțelegem de ce optimizarea costurilor cu ambalarea și ambalajele utilizate are un efectiv semnificativ în prețul final al produselor.

Despre Kangoopack

Kangoopack și-a propus încă de la înființare să ajute clienții din orice industrie să își optimizeze costurile cu ambalarea produselor prin oferirea de soluții integrate și inovative – referindu-ne aici la echipamente de ambalare, produsele folosite de acele echipamente și know-how-ul procesului de ambalare.

 Companie antreprenorială cu capital 100% românesc, activând în principal pe piața din România dar având clienți și din țările limitrofe – Ungaria, Serbia, Bulgaria, Croația, Moldova, Ucraina, Kangoopack crede cu tărie în avantajele pe care tehnologiile performanțe le pot aduce companiilor care le folosesc și  aduce în piața ambalării concepte și soluții noi de finanțare, tocmai pentru a sprijini adoptarea cât mai rapidă și tehnologizarea companiilor.

 Sprijinim activ companiile din România, soluțiile oferite noi fiind axate pe optimizare costuri, creșterea productivității și protejarea mediului înconjurător.

Read More

Invitatie la Pack Expo!

Vino sa ne cunoastem si sa gasim impreuna cea mai potrivita solutie pentru a contribui la dezvoltarea si eficientizarea afacerii tale!

Descarca gratuit invitatia aici: https://www.pack-expo.ro/inregistrare-online/.

In perioada 16-19 Mai, echipa Kangoopack va fi prezenta la Pack Expo, cel mai mare targ din industria ambalarii din Sud-Estul Europei, organizat la Romexpo Bucuresti. 170 de expozanti din 12 tari isi vor expune ofertele din domeniul ambalarii, iar peste 100 de echipamente inovatoare vor fi in functiune pe toata durata desfasurarii expozitiei.

Va invitam sa vizitati standul Kangoopack si sa descoperiti cele mai noi echipamente si consumabile din industria ambalarii profesionale! Vor fi 4 zile pline de sfaturi de la profesionisti in domeniu, demonstratii live, consultanta de specialitate pentru eficientizarea procesului de ambalare si parteneriate de succes.

Unic distribuitor in Romania a unor branduri de renume international, precum Effe3ti, Kangoopack va pune la dispozitie solutii inovatoare de reducere a costurilor procesului tehnologic de ambalare. Specialistii nostri vor dezvolta impreuna cu voi solutii personalizate si vor garanta performanta si fiabilitatea echipamentelor si consumabilelor, oferind cea mai mare perioada de garantie standard de pe piata solutiilor de ambalare. Gama de produse este completata de servicii specializate de consultanta, instalare, asistenta tehnica si automatizare a proceselor de ambalare.

Va asteptam!

Read More

Oferta lunii Aprilie!

Primavara aduce o reducere substantiala la unul dintre cele mai performante echipamente KangooPack: Sistemul de infoliere orizontala automata Evoring A400.

Pentru a beneficia de reducerea de peste 2000 de Euro, contacteaza-ne in cel mai scurt timp la numarul de telefon 0258817842, sau scrie-ne un e-mail la kangoopack@ectc.ro.

Promotia este valabila in perioada 1-30 Aprilie 2018.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale masinii automate Evoring A 400 este reprezentat de cresterea semnificativa a eficientei si productivitatii procesului de infoliere, reducand efortul fizic si stresul operatorului.

Masina de infoliat orizontala automata Evoring A 400 este flexibila si foarte usor de utilizat. Structural, comparand cu seria semi-automata, sistemele EVORING-A sunt echipate cu conveioare, senzori si unitate pneumatica verticala de presiune pentru a stabiliza produsul in timpul ambalarii – un ciclu complet automatizat.

Evoring A 400 dispune de 8 moduri de infoliere predefinite si display touch-screen pentru a manevra functiile masinii. Se pot, de asemenea, seta programe de infoliere personalizate in functie de caracteristicile produsului care trebuie ambalat.

La finalul conveiorului se gaseste un spatiu de depozitare pentru produsele ambalate.

Aici gasiti mai multe detalii referitoare la beneficiile si caracteristicile sistemul de infoliere orizontala automata Evoring A 400.

Read More

Robotul Oscar pentru ambalare automata- cel mai nou membru al familiei EFFE3TI

Cel mai nou membru al familiei EFFE3TI a fost conceput pentru a satisface nevoile de versatilitate si mobilitate in cazurile care necesita infoliere imediata, „on-site”. Astfel, pentru paletii care nu pot fi incarcati pe o masina automata sau semi-automata, exista optiunea de infoliere cu ajutorul robotului Oscar, care se invarte autonom in jurul paletului.

Cantarind numai 255 de kilograme, Oscar este usor de transportat multumita sistemului de manevrare cu mai multe functii sau poate fi mutat cu ajutorul unui stivuitor. E suficient sa pozitionezi roata dotata cu senzori pe palet si sa apesi butonul de Start. Oscar iti va proteja produsul, oprindu-se la sfarsitul ciclului de ambalare.

Dimensiunea minima a paletului este de 600 x 600 mm, iar inaltimea standard de ambalare este de 2100 mm (optional se poate ajunge pana la 2600mm, iar la cerere se poate adapta pentru a ambala produse cu inaltime peste 2600mm). Panoul de control este foarte usor de utilizat si ofera posibilitatea de ajustare in functie de dimensiuni si nevoi cu numai cateva butoane.

Oscar detine cea mai mare autonomie a acumulatorilor, de pana la 320 paleti/incarcare, iar cand scade nivelul bateriei, e posibila incarcarea pe loc, cu ajutorul incarcatorului din dotare. De asemenea Oscar se mandreste cu tehnologia patentata de inaintare pe roata anterioara.

Pentru paleti cu greutate sau dimensiune diferite fata de standard, sau pentru infoliere fara a muta paletul, robotul Oscar este intotdeauna pregatit sa ajute.

Aici gasiti mai multe detalii despre carcateristicile tehnice de care se bucura Oscar, iar pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0258817842, sau pe kangoopack@ectc.ro.

Read More

Utilajeambalare a devenit KangooPack!

Dragi parteneri,

Pentru ca suntem o echipa dinamica si inovatoare si mai ales pentru ca ne pasa de afacerea dumneavoastra, am decis ca e timpul pentru o schimbare de concept, care sa reprezinte noile directii de dezvoltare. Suntem competitivi, operativi si oferim produselor dumneavoastra protectie deplina, precum cangurii care-si poarta puii in siguranta in marsupiu. Iar pentru ca salturile lungi ne duc departe, ne-am dorit o abordare deschisa spre colaborari internationale. Acestea sunt principalele motive pentru care am decis ca Utilaje Ambalare sa devina KangooPack.

Pe KangooPack.ro veti gasi pe langa utilaje si servicii de cea mai inalta calitate, si produse consumabile compatibile, deoarece ne dorim sa oferim partenerilor nostri solutii complete in domeniul ambalarii profesionale.

Noul website are o structura mai intuitiva si dinamica, prietenoasa cu utilizatorii, cu noi functionalitati si un design contemporan, aerisit. Toate informatiile despre produsele si serviciile noastre sunt acum mult mai vizibile si la indemana.

Aceeasi echipa, Utilaje Ambalare, sub egida unui nou brand, KangooPack, va cauta mereu sa va recomande cele mai bune solutii, motiv pentru care specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda cu promptitudine tuturor solicitarilor. Prin serviciile de consultanta si audit, precum si prin asistenta tehnica oferita pe tot parcursul implementarii sistemelor performante si inovative, va veti bucura de solutii complete de ambalare si eficientizare a costurilor de productie.  

Pentru o acomodare facila, pastram online site-ul UtilajeAmbalare.ro pana la jumatatea lunii martie, invitandu-va sa vizitati intre timp KangooPack.ro pentru a va putea bucura de noutatile pregatite.

In incheiere, vreau sa multumesc tuturor partenerilor pentru sprijinul si increderea acordate si sa va asigur, totodata, de faptul ca filosofia KangooPack se concentreaza pe livrarea unor experiente desavarsite colaboratorilor.

 

Cu sinceritate si respect,

Mariel PETRIC

KangooPack,

Un brand al Cora Trade Center

Read More
Ai intrebari?
close slider

    Ai intrebari? Iti stam la dispozitie!