Despre noi

0 Specialisti dedicati

0 Clienti multumiti

0 Ani de experienta

0 Proiecte implementate

Cine suntem si cum putem creste afacerea ta?

KangooPack, un brand al Cora Trade Center, aduce sub acelasi acoperis, utilaje performante si produse consumabile pentru ambalarea marfurilor pe paleti, ambalare grupata, legare, formare si sigilare cutii si consumabile.

Pe langa comercializarea produselor fabricate de branduri de renume, precum Effe3ti, GG Machine, sau Pactur, KangooPack va pune la dispozitie servicii profesionale de consultanta si audit, cu scopul de a contribui in permanenta la eficientizarea procesului tehnologic de ambalare.

Angajamentul nostru

”KangooPack isi onoreaza promisiunea de a contribui la dezvoltarea partenerilor sai, eficientizand fiecare proces tehnologic de ambalare, prin intermediul echipei dedicate si mereu interesate de imbunatatire continua” (Mariel Petric-KangooPack, un brand al Cora Trade Center)

Viziune

Pana in anul 2022, KangooPack va deveni alegerea numarul 1 in domeniul solutiilor profesionale de ambalare, pozitionandu-se ca brand dominant in cadrul acestei piete.

Valori

Siguranta

Garantia performantei

Excelenta operationala

Imbunatatire continua

Calitate

Calitatea produselor si serviciilor este garantata atat de catre furnizorii nostri, care vin cu solutii viabile pentru fiecare client, cat si de clientii deja prezenti in portfoliul nostru, care recomanda utilajele comercializate de catre KangooPack.

Personalizare

Fiecare solutie KangooPack este proiectata pentru a satisface nevoile clientului, indiferent de industria in care acesta isi desfasoara activitatea. Echipamentele si produsele consumabile furnizate vor fi adaptate specificului activitatii fiecarui partener.

Siguranta

KangooPack garanteaza siguranta, echipamenetele comercializate fiind proiectate sa asigure buna functionare a proceselor de ambalare, fara a pune in pericol personalul care le utilizeaza. Pe langa siguranta fizica, partenerii nostri au siguranta performantei si a eficientei.

Garantie

KangooPack ofera o perioada de garantie de pana la 3 ani, in functie de utilajul ales, asigurand asistenta tehnica si consultanta pe toata durata parteneriatului. Specialistii nostri sunt mereu langa dumneavoastra, pentru a va oferi solutii de optimizare a proceselor.

Ai intrebari?
close slider

    Ai intrebari? Iti stam la dispozitie!