Trimite-ne datele tale si te contactam noi!


  Protecting what’s important

  Cauti o solutie pentru a depozita sau transporta in siguranta ceea ce este important pentru tine? Pe paleti sau in cutii, cu noi produsele tale vor fi intotdeauna in siguranta.

  Retur Gratuit

  Multumirea si satisfactia clientilor este cea mai importanta. De aceea, daca produsele noastre nu corespund asteptarilor voastre, acestea pot fi returnate gratuit in termen de 30 de zile.

  Consultanta Dedicata

  Suntem in permanenta alaturi de voi cu informatii si sfaturi practice, inca de dinaintea achizitiei utilajelor, pentru a gasi impreuna solutia ideala.

  Garantie

  Va oferim cea mai lunga perioada de garantie comerciala de pe piata solutiilor de ambalare, de pana la 36 de luni.

  Personalizare

  Fiecare solutie oferita este special proiectata pentru fiecare client, adaptata specificului de activitate si nevoilor fiecaruia.

  Transport si montaj gratuit

  Pentru ca masinile si consumabilele sa functioneze la cei mai buni parametri pentru tine, ne ocupam personal de transportul si de montarea utilajelor.

  Siguranta

  Tot ceea ce este important pentru tine si pentru afacerea ta va fi in siguranta, de la proiectare pana la transport si depozitare.

  Cum te putem ajuta?

  Iti punem la dispozitie o gama variata de solutii pentru ambalarea profesionala, de la masini de ultima generatie pana la consumabilele necesare, precum si servicii care sa te sprijine in a-ti atinge obiectivele de performanta.

  Nu te costa nimic sa incerci

  Stim ca fiecare afacere are nevoi specifice. De aceea gasirea utilajelor protivite este o provocare. Noi te sustinem in demersul tau. Nu te costa nimic. Astfel, oferim tuturor audit gratuit pe baza caruia vom determina profilul si utilajele protivite, iar ulterior iti vom face o oferta personalizata.

  „Din necesitatea eficientizarii procesului de ambalare si pentru a castiga timp, ne-am gandit ca avem nevoie de o masina care sa faca acest lucru mult mai rapid si mai bine. Cora Trade Center a identificat nevoia noastra si ne-a oferit solutia perfecta pentru infolierea paletilor. Folosim de mai bine de jumatate de an un utilaj Spinny S300 TP cu turn inaltat la 2,6 m. Cu aceasta masina de infoliat am imbunatatit stabilitatea saltelelor pe palet si am redus considerabil costul de ambalare.”

  Dan B.

  Bodescu Export Import - producator de saltele

  „Albalact foloseste de cativa ani aceste masini automate si semi-automate pentru ambalarea produselor care pleaca de la noi. Cora Trade Center ne-a inlocuit masinile vechi pentru infoliat cu masini noi, cu grup de preintindere, care sunt mult mai eficiente si care au redus substantial costul de ambalare. Momentan avem 5 masini de infoliat S300 TP de care suntem extrem de multumiti. Pe langa eficienta de care dau dovada, aceste masini ajuta si la cresterea sigurantei, in timpul transportului, deoarece infoliaza bine marfa.”

  Sorin C.

  SC Albalact SA - sef birou aprovizionare

  „Din nevoia de a creste eficienta ambalarii, am incercat cu o masina de infoliere Spinny S300, cu grup de preintindere si folie power suflata, si am fost foarte incantati de stabilitatea paletului. In cateva luni ne-am convins de eficienta acestei masini si am mai achizitonat inca una identica care ne ajuta mult la procesul de infoliere. In Cora Trade Center am gasit un partener real, atat din punct de vedere al utilajelor pentru ambalare cat si a consumabilelor pentru ele, ne-a oferit cea mai buna solutie a momentului.”

  Stefan O.

  Cesiro SA - director logistica si aprovizionare

  Ai intrebari?
  close slider

   Ai intrebari? Iti stam la dispozitie!