Promotie Masina De Infoliat Orizontala Automata Evoring A 400

Masina de infoliat orizontala automata Evoring A 400 este flexibila si foarte usor de utilizat. Structural, comparand cu seria semi-automata, sistemele EVORING-A sunt echipate cu conveioare, senzori si unitate pneumatica verticala de presiune pentru a stabiliza produsul in timpul ambalarii – un ciclu complet automatizat.

Conveioarele in V asigura o pozitionare optima a produsului de ambalat – profile de lemn, plastic, metal, aluminiu extrudat, tuburi de plastic de diverse dimensiuni si forme. Masina dispune de unitate de agatare, sustinere si taiere automata a foliei de ambalat. Foloseste folie cu latimea de 125 mm.

Inaltimea conveiorului se ajusteaza manual, iar viteza de rotatie a inelului este reglabila cu invertor, viteza maxima fiind de 150 rpm. Diametrul bobinei este de 400mm.

Pentru a discuta cu unul dintre consultantii nostri si a beneficia de reducerea pentru Masina de infoliat paleti Spinny S300, te invitam sa suni la 0737 501 193 sau sa ne scrii un e-mail la kangoopack@ectc.ro.

Ai intrebari?
close slider

    Ai intrebari? Iti stam la dispozitie!